Zaterdag om 10.00 uur speelt de E1 thuis tegen de nummer 2, Sporting West. Op dit moment staat de E1 op de 1e plaats, met 2 punten voorsprong op Sporting West. Wanneer zij zaterdag dus minimaal gelijk spelen, is het kampioenschap definitief binnen! Het belooft een spannende wedstrijd te worden, aangezien de vorige wedstrijd met 3-3 gelijk werd gespeeld. Dus kom onze E1 aanmoedigen!

(Overigens is er bij verlies niets aan de hand, dan zijn er in deze poule 2 teams kampioen, namelijk Sporting West E1 en AW.DTV E1; dus het kampioensfeestje voor de E1 komt er sowieso).

Ook om 10.00 uur speelt de C1 de belangrijke uitwedstrijd tegen Madjoe C1 (in Rijnsburg). Op dit moment staat ook de C1 op de 1e plaats, met 2 punten voorsprong op Madjoe. De C1 moet dus minimaal gelijk spelen om kampioen te worden. Indien Madjoe zaterdag wint, telt het onderlinge resultaat, dus het belooft nog spannend te worden! De vorige wedstrijd werd met 6-4 gewonnen door AW.DTV. Gaat dat zaterdag ook bij de uitwedstrijd lukken? We hopen van wel (scheelt bovendien gereken J), zodat er een kampioensfeestje georganiseerd kan worden.

 

Succes!

De jeugdcommissie.