Deze week is er weer volop getraind en met het mooie weer is dat geen straf! Ook Korfbalfit en de andere teams staan al weer te trappelen om ook weer te starten.

Verder plannen blijft tot op dit moment heel erg lastig. Wat kunnen we in juni nog doen aan activiteiten? In ieder geval lijkt het erop dat de kantine sowieso niet open mag, ook al zijn activiteiten op het veld wel toegestaan. Maar hoe de competitiestart er in september gaat uit zien, daar is nog niets van bekend. Er zijn belangrijkere zaken op dit moment natuurlijk maar maakt het voor het bestuur en de commissies wel lastig wat we wel en niet in gang kunnen/moeten zetten.

Met de start van de trainingen is de AW-GYM op facebook naar 1 keer per week gegaan. Uiteraard zijn alle sessies terug te kijken. De krachttrainingen zijn erg goed gegeven en zeer zinvol voor jong en oud om te blijven doen naast de korfbaltrainingen. Complimenten en dank aan Michael en Joy.

De JAV staat gepland in september. De eerder gecommuniceerde datum van 11 september was niet correct. Een nieuwe datum zullen we zsm bekend maken. Onze voorkeur gaat er zeker naar uit om de JAV in het clubhuis te laten plaatsvinden. Van een online versie zijn wij geen voorstander. We doen het liever iets later dan via een stream. We houden jullie op de hoogte.

Tot gauw en blijf gezond.
Remco