Afgelopen week zijn de trainingen voor de jeugd weer opgestart en wat een feest was dat! Iedereen was vol enthousiasme en ze hadden er duidelijk zin in. Op deze eerste trainingen waren een aantal gasten aanwezig die een proeftraining met de A meededen. Veel nieuw talent weer die wij hopelijk mogen verwelkomen.
De protocollen volgen is even wennen maar met gezond verstand komen we een heel eind en kan alles veilig, even kwestie van gewoontes veranderen. De corona-coördinatoren hadden alles goed onder controle.

Ook de selectie gaat volgende week weer met haar training van start. Waar we naar toe kunnen trainen is natuurlijk nog niet duidelijk. Het mooiste waar we nu op kunnen hopen is een mooie seizoenafsluiting met de hele vereniging. Of dat er in zit is nog maar te bezien.  Het zou wel fantastisch zijn als we zo de vakantie in zouden kunnen gaan.

Het jeugdkamp gaat niet door! Het is spijtig want deze mooie traditie waarin jong en oud gezamenlijk een fantastische week hebben is echt een iconisch evenement voor onze club. Helaas moesten we deze keuze maken. Mochten we mogelijkheden zien om in die periode een alternatieve activiteit voor de jeugd wel te kunnen doen dan zal de kampleiding alle mogelijkheden aangrijpen om iets te organiseren. Houdt de site in de gaten voor nieuws daarover.

De situatie voor de club is op dit moment ook zorgelijk. We zijn een gezonde vereniging en kunnen een stootje hebben maar de kantine omzetten die we in deze maanden mislopen en zo vrees ik nog mis gaan lopen hakken er behoorlijk in. Onze vaste lasten gaan uiteraard ook gewoon door.
Kidsaktief heeft besloten de 2 vestigingen op de Drieburg terug te brengen naar 1 en helaas is dat niet ons clubhuis geworden. Dat zal in een blijvende daling in de inkomsten betekenen. Uiteraard proberen we waar we kunnen te bezuinigen en vertrouwen we er ook op dat de gemeente de veldhuur zal verlagen.

Hopelijk gaat Rutte komende dinsdag met veel goed nieuws komen voor de sportverenigingen, ik zit er klaar voor in ieder geval.

Blijf gezond en tot gauw!
Remco