Uw vaste verslaggever was zaterdagavond elders in het land en daar beginnen we meteen met een wijziging: een andere reporter dus. Gelukkig wel gewapend met papier en pen maar toch. Is in eens wel een hele verantwoording van scores bijhouden tot het maken van een verslag.
Roos deed ook mee in de wijzigingen, zij kocht andere elastieken voor haar haar en wat voor! Wellicht had ze deze uitgedeeld aan het hele team want vanavond zat bij niemand het haar lekker. U begrijpt het al geen goede start en dat kwam gelijk in de wedstrijd tot uiting.

We starten in de vaste opstelling maar kwam onmiddellijk achter. Toen we weer bij onze positieve kwamen was de stand 11-3. Wat was er aan de hand? Een vak wisseling moest het gewenste resultaat brengen en Jim en Cédric wisselde met elkaar. Of dat nu de oplossing was of dat wij het licht gingen zien, geen idee maar feit was wel dat we nog voor rust nog 7x op rij scoorde en met 13-11 hete thee gingen drinken.
Op de tribunes deelde Louise drop uit. Eigenlijk eten we altijd drop alleen tijdens de wedstrijd, ook een wijziging van het patroon, voor ons niet goed.

Start van de 2e helft begon meteen met een mooie doorloopbal van Bret 13-12, om vervolgens vanaf de zijkant ook nog de 13-13 te maken. Hier missen we dan Jet die op haar vingers kan fluiten als aanmoediging van het team. Helaas, zij zat in een andere hal om de hoek. De fluit wordt zeker gemist!
Roos haar elastiek is losgeschoten en zij maakt meteen de 13-14! We krijgen er zin in en hebben weer hoop. Het scoreverloop gaat nu om en om maar Wageningen is toch iets scherper. Helaas de eindstand wordt 25-23.

Verloren in de 1ste helft denk ik, maar om zo veel achter te staan en dan weer terug komen en zelfs met 1 punt voor komen te staan dan geeft toch wel de klasse van AW.DTV aan. Jammer dat we dit niet vast konden houden! Voor ons een wake-up call, we hebben alles nog in eigen hand.
Zorg dat we de vaste patronen aanhouden, rituelen niet wijzigen en dat alles a.s. zaterdag tegen Rohda weer het oude is. Dat we weer gaan doen waar we goed in zijn: in winnen!

Ik reken ook zaterdag weer op de vele vaste supporters die ook nu de als 9e man achter jullie stonden! Met dank aan junioren die er een gezellig feestje van maakten! Jullie waren top.

  • Havaner, ik geef je de pen retour, jij bent voor de winnende verslagen;
  • Roos, graag oude elastiekjes in je sporttas bij elkaar zoeken en deze uitdelen aan je teamgenoten.
  • Jet, mogen wij jouw fluitconcert weer horen, luid en striemend!
  • En Louise graag tijdens de wedstrijd drop uitdelen.

Geen rituelen meer veranderen in dit proces!

Succes!