Beste AW.DTV-ers,

Wat was het een bijzonder zaalseizoen; maar gelukkig hebben wij weer een zaalseizoen gehad.
Na een eerste goed stap – 2x winst in de poule en het uiteindelijk nietig verklaren van deze wedstrijden – kwamen wij uiteindelijk in een poule met Odik, Top (A), Fiks en AW.DTV.

Na de herstart hadden wij moeite met het op gang komen; verlies tegen Top (A) en Fiks.
Daarna 2 maal winst tegen Odik, waarbij wij progressie maakte in ons spel en fitheid. De twee opeenvolgende wedstrijden, Fiks uit en Top (A) thuis, werden verdienstelijk gewonnen.
Hierdoor eindigde Top, Fiks en wij met een gelijk aantal punten. Nadat de computer en de rangordebepaling ons had uitgewezen tot 1e in de poule, kwam de reglementencommissie hier op zondagmiddag op terug.  Het strijdplan tegen Avanti kon de kast in en we moesten omschakelen naar onze komende tegenstander DSC. Na een gelijkspel in Eindhoven was er een goed gevoel voor de returnwedstrijd! Dit was ook terecht; AW.DTV 1 startte  sterk, maar uiteindelijk verloren wij in de verlenging. Deze klap kwam hard aan, wat resulteerde in een zeer zwakke wedstrijd tegen Wageningen thuis. Dit deed pijn voor ons als groep, maar ook voor u als publiek !

Gelukkig hebben wij dit afgelopen zaterdag en dinsdag recht gezet !! Het heeft ons als groep goed gedaan, dat er vele supporters in Eindhoven, Wageningen en in ons AMSTERDAM aanwezig waren. Uw beleving en support heeft ons een extra zet gegeven, waardoor we volgend jaar mogen uitkomen in de tussenklasse. Wat zal dat een mooie wedstrijden opleveren.

Super bedankt voor uw support en wij zien u graag weer op het veld terug.

Erwin Dik