Door de Corona maatregelen die voor de komende periode zijn genomen wordt het lastig om te kunnen sporten, dat wil zeggen de trainingen zijn helemaal niet mogelijk en de wedstrijden maar beperkt. Het KNKV heeft een uitgebreide mail verstuurd wat het beleid nu wordt voor de komende periode. Deze tekst kun je hier nalezen: https://www.knkv.nl/voortgang-zaalcompetitie-2021-2022/

De wedstrijden zijn door het KNKV opgesplitst in 3 groepen:

  • Topsportgroep – voor ons niet van toepassing omdat dit League en reserveleague betreft
  • Wedstrijdgroep – dit betreft voor ons 1, 2, 3,  A1 & A2.
    Voor deze teams is de competitie per direct gestopt. Maar zal ook op een andere manier worden hervat. Komt mede door de planning en de vakanties die in deze periode vallen. Ook het gebrek aan zaalruimte maakt het lastig.

    Vandaar dat het KNKV gekozen heeft voor een alternatieve indeling. Hoe dit er uit komt te zien? Dit hopen we zsm te horen. Even afwachten dus nog! En hopelijk kan hier medio januari mee worden gestart.

  • Breedtesportgroep – dit is de Midweek, B1 t/m E1.
    In deze competitie speelt promotie en degradatie geen rol. Zoals het er nu naar uitziet kunnen de jeugdwedstrijden in principe doorgang vinden. De Jeugdcommissie laat van zich horen mocht dit anders zijn. Midweek speelt de thuiswedstrijden in de avonduren, wij zullen kijken of hiervoor een oplossing is.

AW.DTV is bezig om te kijken of er mogelijkheid is voor extra trainingen. Dit zal dan veelal plaats vinden op de uren dat er wedstrijden gepland stonden in de wedstrijdsport. Deze trainingsuren zullen allen plaats vinden in het weekend! Zowel zaterdags als zondags.

Hou hiermede rekening en laten we ook hier begrip voor hebben. De uren die we extra krijgen kunnen we dan volop benutten.

TC en Jeuco komen bij de trainers/coaches/teams in de lucht hiervoor!