Zaterdagochtend 28-11 zijn er activiteiten voor de jeugd georganiseerd in de sporthal. Mogelijk geeft dat een opstap naar nieuwe activiteiten in de kerstvakantie. Nu we niet op vakantie kunnen en er geen wedstrijden gespeeld worden, is dat een leuke vervanging. Ook de kinderen die al wel kennisgemaakt hebben maar nog geen lid zijn kunnen meedoen.

Afgelopen maandag vond de eerste bijeenkomst van het livestreamteam plaats. Het ging om een inventarisatie van de apparatuur, het nadenken over de kabels en leidingen en het kunnen volgen van de wedstrijd vanuit de kantine. Er hebben zich al enkele mensen aangemeld maar de groep moet nog wat groter worden om verschillende teams te hebben van cameramensen, regie en op- en afbouw. Heb je interesse? Meld je dan aan want cameraman Eric de Clercq gaat een paar sessies organiseren om het camerawerk in de vingers te krijgen.
We beginnen het echte werk met opnames van het eerste maar willen ook toe naar de jeugd. En zeker zolang corona ons in de weg zit maar we wel kunnen gaan spelen. Zover is het overigens nog niet. De cijfers gaan al een paar dagen de goeie kant op en hopelijk gaat het na de jaarwisseling zo hard dat we in januari toch kunnen gaan starten.

Want het duurt wel erg lang. Allemaal begrijpelijk maar frustrerend voor iedereen en ook voor AW.DTV. Dat wat ons samenbrengt kunnen we niet doen en er niet van genieten. En ook niet laten zien en ook niet over napraten in de kantine. Er kan getraind worden en nog een keer getraind worden.
We moeten er doorheen zien te komen, het is helemaal nieuw en ongelooflijk wennen als je gewend bent om je altijd en overal te kunnen vermaken in leuk gezelschap. Volhouden dus en misschien wel totdat we bijna allemaal gevaccineerd zijn.

Hans