Corona blijft ons in de greep houden. We zitten in een tweede golf die voorlopig nog niet voorbij is.
In ieder geval is er tot half november een lock down die inhoudt dat we geen wedstrijden spelen en dat de senioren met restricties kunnen trainen. Koos heeft samen met de staf een plan uitgewerkt om het trainen met de nodige voorzichtigheid te kunnen laten doorgaan.
Ook Frank en de Jeuco hebben bedacht hoe we hier mee om moeten gaan. We gaan het benaderen als kans en gaan leuke dingen organiseren. Het vraagt een hoop overleg maar alle spelers, trainers en ouders moeten zich er vooral veilig bij voelen.
De kantine op Zeeburgereiland blijft open voor jeugdtrainers die op hun eigen training wachten en even iets aan hun studie of iets anders kunnen doen maar ook voor ouders die van ver komen. De bar is niet open.
Het gaat nu nog om improvisatie met een schuin oog naar half november maar we moeten ook rekening houden met een langere periode. Het betekent dat we ons stap voor stap misschien wel opnieuw moeten uitvinden en ons de vraag moeten stellen hoe we ons kunnen organiseren als het belangrijkste (ontmoeten en korfballen) grotendeels voor een bepaalde periode wegvalt. Ook hier zie ik kansen waarvan we ook na corona de voordelen kunnen pakken: AW.DTV is goed in improviseren heb ik al gemerkt, en kan zo een activiteitenplan uitrollen denk ik. Als we onze fysieke ontmoetingen moeten beperken dan kan dat een impuls zijn voor onze site en voor social media. Ik heb al ideeën langs zien komen.

E1 kampioen
Ook al is de veldcompetitie niet helemaal afgemaakt, de E1 was zo hard uit de startblokken gesprongen dat ze zich zelfs een kleine nederlaag kon permitteren. Badhoevedorp zou nog gelijk hebben kunnen komen als de E1 haar laatste wedstrijd verloren zou hebben, maar dan nog was ons doelsaldo beter en het onderling resultaat in ons voordeel.
Allemaal ingewikkeld maar gewoon dik kampioen dus. Gefeliciteerd!

Hans