Ondanks de teleurstelling van de misgelopen hoofdklasse finale en de degradatie van ons tweede team kunnen we toch spreken van een mooi zaal-seizoen.

De doelstelling van het behalen van de PLay-Offs is gehaald. Behoud reserve Hoofdklasse van het 2de helaas net niet. Dat was vooral te wijten aan blessureleed, een krappe selectie en wissels die het 2de vaak moest leveren wanneer het 1ste niet gelijk speelde.
Ook is het tweede nog een jong team in ontwikkeling en die ontwikkeling gaan we volgend seizoen  nog scherper inzetten en volgen.

Voor ons 1ste waren de druiven zuur en lag de piek net niet in de kruis en speelden we daar een geweldige thuis wedstrijd maar brak de doordeweekse finale ons op.
Volgend seizoen opnieuw proberen en wie weet dat we net als de vorige reeks na 3x de finale en de league halen.

Nu eerst het veld afmaken waar we een plek in de ereklasse verdedigen en revanche kunnen nemen op Tempo. Deze zijn overig knap samen met Groen Geel alsnog toegetreden tot de league waarvoor gefeliciteerd.

Intussen maken we de balans op voor volgend seizoen en is de staf reeds bekend (zie de website).
Ook met de spelers zijn gesprekken en ziet het er naar uit dat nagenoeg iedereen het volgend seizoen met ons de sportieve uitdaging aangaat.
We gaan nog op zoek naar een goede aanvulling, zodat we volgend seizoen kunnen starten met een voltallige selectie van 20 man.

Namens de Topsport commissie,
Koos Snel