Helaas, nog geen korfbalwedstrijden in zicht voor onze vereniging. Uitzondering zou mogelijk de Korfbal League zijn, hier wordt nog nader over gecommuniceerd.
Van het KNKV ontvingen we onderstaand bericht, waar nu wordt gesproken over een mogelijke start van de reguliere competitie op 30 januari.
Dus nog maar even volhouden! Het is helaas niet anders.

Van het KNKV:
In de dinsdag gehouden persconferentie van het kabinet is aangegeven dat we voorlopig nog niet kunnen rekenen op versoepelingen van het huidige beleid. Gevolg is dat we daarmee op de routekaart ook weer een stapje verder springen. We gaan nu uit van een start op z’n vroegst op 30 januari. Dat heeft tot gevolg dat onderstaande blok uit de routekaart van toepassing is:

(klik hier voor de volledige routekaart).

Voor het breedtekorfbal is de insteek om de uitwijk zo beperkt mogelijk te houden, maar e.e.a. is wel afhankelijk van beschikbaarheid van zaalaccommodaties.
Het laatste weekend om nog te starten met de zaalcompetitie is zoals terug te lezen in de routekaart het weekend van 6 februari.

Korfbal League
Enige uitzondering is de Korfbal League. Het kabinet heeft gisteravond via de website kenbaar gemaakt dat de topcompetities in diverse sporten onder strikte voorwaarden mogen starten vanaf 17 december. Hierbij is wel voorwaardelijk dat de eerste en tweede kamer hiermee instemmen. De uitwerking van deze voorwaarden is op dit moment in volle gang samen met de Korfbal League verenigingen.