Zaterdag 2 februari a.s. vooraf aan de wedstrijd van AW.DTV 1 tegen SCO 1 nodigen wij van harte onze sponsoren uit voor de eerste Sponsor Meetup van het jaar.

Tijdens deze Meetup kijken we kort terug op een enerverend AW.DTV jaar. Een jaar waarin veel is gebeurd en we met de zaalcompetitie de nieuwe sporthal in gebruik mochten nemen. Maar we kijken vooral naar de toekomst en de mogelijkheden die deze nieuwe locatie ons gaat bieden. AW.DTV is een ambitieuze vereniging die zowel in de breedte- als topsport toonaangevend wil zijn in Amsterdam en dat kan niet zonder de steun van sponsoren.

Om de ambities waar te maken dienen we echter het aantal sponsoren uit te breiden. Om korfbal en in het bijzonder AW.DTV onder de aandacht brengen, nodigen we ook nieuwe bedrijven en/of instellingen uit om bij deze Meetup aanwezig te zijn. Kent u een potentiële sponsor? Neem diegene gerust mee en laat hem of haar vrijblijvend kennismaken met korfbal en AW.DTV.

De avond ziet er als volgt uit:

19:00u    Ontvangst met hapje/drankje
19:15u    Terugblik en toekomst AW.DTV
20:00u    Aanvang wedstrijd  (zitplaatsen is zijn gereserveerd)

Graag willen wij u vragen om z.s.m. te laten weten of u op zaterdag 2 februari aanwezig kunt zijn en met hoeveel personen.
(Stuur een mail naar pr@awdtv.nl).

We kijken uit naar uw komst.

Hartelijke groet,
Ludmilla van der Kroon (PR en Communicatie)
Koos Snel en Erwin Woudstra  (Bestuur & Sponsoring)