AW.DTV heeft niet een alleen een lange traditie aan jeugdkampen maar in de voorbije jaren zijn er ook een heel aantal Paas/Pinksterkampen geweest.

Mijn eerste herinnering is Hulshorst, jeugd in het bijgebouw en de volwassenen in het kasteeltje. Voor mij een mooie herinnering want tijdens een dropping liep ik voor het eerst hand in hand met “zoals de dames van de jubileumcommissie omschrijven” de liefde van m’n leven.

Tijdens dit lange weekend was het altijd lol met een echte Bonte avond en heerlijk eten van onze kokkies Hans, Ed Sr., Han en Rens. Ik heb er vele mogen meebeleven.
Ook Cabaret is een rode draad geweest binnen onze vereniging waar een aantal mensen heel goed in waren en misschien hun carrière wel hebben mis gelopen.
Onderstaand een compilatie van een aantal historische momenten uit de oude doos. Soms laat mijn brein me even in de steek m.b.t. plaats en tijd maar dacht dat het aardig moest kloppen.

Als er lezers zijn met meer informatie dan hoor ik dit graag zodat we er op een later moment nog een keer op terug kunnen komen.

Op een aantal foto’s staan mensen die ons helaas zijn ontvallen maar ook dit hoort bij herinneringen. Ik hoop dat dit voor velen een blik van herkenning is en er met net zo’n glimlach naar kijken zoals ik dat deed.

Namens de Jubileumcommissie.
Ellen Michels