Start jaarlijkse wervingscampagne VriendenLoterij
Vanaf de eerstvolgende thuis wedstrijd van AW.DTV selectie, 26 januari zijn we gestart met de jaarlijkse VriendenLoterij wervingscampagne.  Op dit moment speelt AW.DTV met 75 loten mee en hebben we de ambitie te groeien naar 125 loten. De campagne sluiten we af op donderdag 21 maart met een belavond waar we iedereen officieel aanmelden bij de VriendenLoterij. Wanneer we op de belavond minimaal 50 nieuwe loten registreren ontvangt AW.DTV een extra bonus t.w.v. €750,-.

Zeg geen Nee en speel mee!!
Vanaf 26 januari, kan je je aanmelden, liggen de inteken formulieren bij de kassa en is er een inschrijfformulier beschikbaar op de AW.DTV website. Hiermee stem je in dat we je op de bel dag mogen bellen en aanmelden bij de VriendenLoterij. Het doel is dat we vooraf al een mooi overzicht hebben wie we mogen bellen, dus schrijf je van te voren in, informeer bij vrienden, kennissen, oma’s opa’s, collega’s en/of buren of ze ook willen meespelen voor jouw cluppie AW.DTV.

Speel mee en steun de jeugd
Wanneer we 50 nieuwe loten, of meer,  weten te binden aan AW.DTV wordt de extra bonus van €750,00 geheel beschikbaar gesteld aan een groots – eindejaar activiteit-  voor alle jeugdleden.

Wil jij hieraan mee doen? Schrijf je dan in via de onderstaande link:

Wil jij AW.DTV steunen?? Doe dan mee met de vriendenloterij