Voordat onze supporters goed en wel zaten, de laatste roddels waren uitgewisseld, en de dropjes opgegeten zijn, staan we al met 4-0 achter.

SCO is furieus uit de startblokken gekomen en overrompelen de onze volledig. Fysieke duels worden niet geschuwd, dat beloofd een heet avondje te worden.
Een echte kraker zoals het programmaboekje al aangaf.

We gaan er nog eens goed voor zitten en zien dat Cédric de 4-1 erin kegelt uit een vrije bal. Zo, dat is het begin. Maar het gaat moeizaam, het tempo ligt hoog.
We komen zelfs op een 9-3 achterstand maar we laten ons niet van de wijs brengen. Er gaat meer zekerheid uit het team stralen, wordt meer gecombineerd en we werken er voor!
12-8 is de ruststand en de thee zal heet zijn in de kleedkamer!

Dat straalt de ploeg ook uit en zelfverzekerd stappen zij het veld op, om 2de helft een weergaloze partij op de mat te leggen! Hard werken met en voor elkaar en geknokt naar het einde toe, klasse!
We beginnen meteen met een strafworp voor Bret die Cédric er ingooit, 12-9 en Bret meteen erover heen met een schot achter de korf 12-10.
We kruipen dichterbij, scores van Jim en Cédric en daar valt ie dan de gelijkmaker 13-13 door Joy!

Het publiek maar ook de reserves staan al op de banken, maar we zijn er nog lang niet. SCO is een taaie ploeg maar AW.DTV de betere ploeg. De scores gaan nu een beetje om en om maar AW.DTV groeit in de wedstrijd en ruikt zijn kans.
Jim schiet 2x raak, we staan weer gelijk en Cédric verzilvert een strafworp weer voor Bret, 16-17 met nog 14.25 op de klok!
Wat een spanning! Maartje schiet koelbloedig de 16-18 in en Gina van afstand 16-19! Time-out!

Meteen 17-19 tegen Joy afstandschot maar Bret is oplettend en zuiver 17-20. Hoop geduw en getrek onder de korf, alles kan, scheids wuift de protesten vrolijk weg: 18-20.
Amber komt Maartje vervangen die moegestreden naar de kant gaat maar een prima pot speelde. Jim schiet de 18-21 binnen en alles wat AW.DTV is staat nu op de banken!
Bret krijgt een ongelukkige bal tegen 19-21 maar we laten ons niet meer van de wijs brengen. 19-22 tekent Joy aan onder de korf en Bret maakt een mooie 19-23!
Dankzij Jim scoort Gina de laatste bal 19-24!

Wat een wedstrijd, wat een pot! Maar wat hebben jullie vandaag een teamwork geleverd, grote klasse! Je niet gek laten maken en met elkaar er voor werken, super goed gedaan!
In de kantine vierde de AW.DTV’ers nog een feestje, deelde Iwan warme ballen uit en was Kevin het hoogtepunt van de avond ( alleen voor insiders!).
Op de weg terug naar Amsterdam was het zicht rood/zwart, hoop getoeter en werd de KFC in Lelystad bestormd!

A.s. zaterdag staat de volgende wedstrijd weer op het programma. Eerst om 19.30 uur AW.DTV 2 tegen Blauw Wit 3, en vervolgens om 21.00 uur AW.DTV 1 tegen Wageningen 1.
Wederom in Gaasperdam.

Zorg dat je er bij bent, tot dan!
Edith

Klik hier voor een verslag van deze wedstrijd van de site van SCO.