De 2de Play-Off wedstrijd tegen Tempo wordt gespeeld op zaterdag 23 maart in sporthal Zeeburgereiland – aanvang 20:00 uur.

Aangezien we in de sporthal op Zeeburgereiland wel een beperkte beschikbaarheid hebben, zal er voor deze wedstrijd vooraf een inschrijving van de kaartverkoop zijn.

Inschrijven hiervoor, voor AW.DTV leden en vaste supporters, kan vanaf nu naar het mailadres: kruisfinale@awdtv.nl. Zet in je mail je naam, je team en het aantal kaartjes dat je wil reserveren. Vermeld daarbij ook het aantal voor jeugd/65+ en aantal 16 t/m 64.
Ben je geen lid, maar wel frequent supporter en wil je een of meerdere kaarten reserveren, vermeld dan in je mail je relatie met AW.DTV en eventueel de vereniging waar je lid van bent.
De verkoop voor leden van Tempo gaat via Tempo.

Ook bondspas houders verzoeken we vooraf een kaartje voor deze wedstrijd te reserveren.

Je reservering is pas definitief wanneer je een bevestigingsmail ontvangen hebt. Toewijzen van kaartjes gaat op volgorde van inschrijven.

Prijs voor de kaartjes voor deze Play-Off wedstrijd is ook:

  • Jeugd t/m 15 jaar en 65+: € 3,50
  • 16 t/m 64 jaar: € 5,00

De Passe-partouts zijn geen geldig plaatsbewijs voor deze wedstrijden.

Afhalen en betalen van gereserveerde kaarten kan op dinsdag 19 en vrijdag 22 maart van 19:00 t/m 21:00 uur in de kantine van Sporthal Zeeburgereiland.

Let op: Voor onze eigen AW.DTV jeugd hebben we kunnen regelen dat jullie bij de thuis-wedstrijd op 23 maart vrij toegang hebben wanneer jullie in je AW.DTV shirt komen of wanneer je je AW.DTV jeugd-pas bij je hebt! Maar graag, ivm de beperkte beschikbaarheid, ook wel even vooraf aanmelden dat je komt!