Lees even het onderstaande en volg de acties wanneer je getest bent op Covid-19.

Spelende leden:

  • Spelende leden en/ of hun ouders geven zowel de negatieve als positieve corona-uitslag door aan de trainer/coach/ teammanager van het team waar hij/ zij in speelt. Bij een positieve uitslag volgt de speler en het huishouden waartoe hij/ zij behoort het advies van de GGD op. Tevens informeert hij de trainer/ coach/ teamleider over het advies van de GGD en wat dit betekent voor eventuele medespelers/ leden van AW.DTV.
  • De trainer/coach/ teammanager geeft de situatie zo snel mogelijk door aan het wedstrijdsecretariaat/ wedstrijdzaken (Cédric/ Sandra/Gina/Esther/Edith)
  • Er vindt overleg plaats tussen trainer/coach en wedstrijdzaken/ wedstrijdsecretariaat en bepaald wordt welke acties noodzakelijk zijn t.a.v. de geplande wedstrijden, rekening houdend met de door de KNKV opgestelde regels en informeert de tegenpartij bij eventuele wijzigingen die plaats moeten vinden ten aanzien van geplande wedstrijden.
  • Wedstrijdzaken (contactpersoon Esther) informeert het bestuur (contactpersoon Monique) over de situatie.
  • Monique overlegt vervolgens met het bestuur of er aanvullende acties vanuit het bestuur noodzakelijk zijn. Indien dit nodig is, zal er overleg plaats vinden met wedstrijdzaken, wedstrijdsecretariaat, trainers, coaches, teammanagers, spelers en hun ouders.

Niet spelende leden:

  • Niet-spelende leden worden gevraagd een positieve corona uitslag direct door te geven aan het bestuur van AW.DTV (Monique Creemers/ secretariaat@awdtv.nl).