Beste ouders van AW.DTV,

Ieder jaar is het weer een gigantische uitdaging om alle teams vol te krijgen en van juiste begeleiding te voorzien. Zoals het er nu naar uit ziet, zijn we er in ieder geval weer in geslaagd om alle kinderen te plaatsen in een voor hun passend team, waarbij we de teamindelingen van afgelopen seizoen zoveel mogelijk hebben kunnen handhaven!

Begeleiding van de teams, en dan met name trainers en coaches, bleek dit jaar echter een dusdanig grote uitdaging, dat we genoodzaakt zijn om dit anders te benaderen, en hierbij hebben we jullie hulp nodig!

Om een en ander toe te lichten, willen we jullie graag uitnodigen op donderdag 8 September a.s. in de kantine op Zeeburgereiland, tijdens de trainingstijd van jullie kinderen. In een korte presentatie willen wij graag de volgende punten bespreken:

  • Trainingsopzet verschillende teams
  • Coaching van de teams en de rol van de ouders
  • Krapte in de teams; alles is op dit moment precies pas, afbellen alleen in uiterste nood
  • Overige vrijwilligerstaken; Participatie commissie is ook aanwezig en zal een aantal veranderingen toelichten.

We hopen jullie in grote getalen te mogen verwelkomen aanstaande donderdag. Mocht je voor die tijd al vragen hebben, schiet een van de jeucoleden aan op de dinsdag training, of stuur een persoonlijk bericht via whatsapp.

Namens de jeugd commissie,
Jasper van Rossem