Hallo AW.DTV’ers,

Namens de participatie commissie willen we jullie vragen om jullie beschikbaarheid op te geven voor kantinediensten voor september en oktober (op het veld bij de Drieburg).

Zouden jullie je alsjeblieft zsm kunnen inschrijven via deze link.

Je ziet onder het vakje ‘Kantinedienst’ staan of er iemand nodig is bij een training of wedstrijd. Je kunt daar je eigen naam bij zetten (haal alsjeblieft niet zomaar je naam of die van een ander weg). In de kolom daarvoor zie je hoe lang de kantinedienst duurt en in de kolom daarna zie je hoeveel mensen er nodig zijn. Soms zijn er 2 of 3 mensen nodig bij een kantinedienst, dus als er een naam bij staat betekent dat niet meteen dat je hulp niet meer gewenst is.

Mocht je vragen hebben over het inschrijven of doen van een kantinedienst, stuur mij dan even een bericht. Ook als je je ergens niet in kan vinden: stuur mij dan even een berichtje.

We willen jullie zoveel mogelijk verzoeken om je voor 2 of meer wedstrijden tegelijk in te schrijven; dat werkt het meest efficiënt (en je komt zelf ook sneller aan het aantal diensten dat je moet draaien).

Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag. We wensen jullie veel succes en plezier dit seizoen.

Namens de participatiecommissie,
Frank