Beste AW-DTV’ers,

Zoals jullie waarschijnlijk al wel gehoord hebben, gaat AW-DTV in het seizoen ’18-19 niet meer in de Gaasperdamhal, maar in een nieuwe sporthal op Zeebrug trainen en spelen. Hoe het beheer van de kantine daar precies ingevuld gaat worden is nog niet zeker. Dat er meer verenigingen (op verschillende dagen) van dezelfde kantine gebruik gaan maken staat wel vast. Voor het beheer van de kantine is één van de mogelijkheden dat een ondernemer de kantine gaat pachten van de gemeente. De gemeente hecht er waarde aan dat wij als AW-DTV ons thuis zullen voelen in die kantine en heeft over dit onderwerp een bespreking belegd op 25 mei aanstaande. Dat gesprek gaat gevoerd worden door Ellen Michels, Reynout van der Poel en Remco Lausberg. (Zie https://www.awdtv.nl/keuze-voor-zeeburgereiland/ )

Om daar goed beslagen ten ijs te komen, is het belangrijk te weten wat jullie als leden belangrijk vinden in de kantine. Er zijn enkele informele gesprekken gevoerd met leden en ouders van jeugleden en daar zijn onder meer de volgende punten uitgekomen (niet in volgorde van belangrijkheid):

  • De clubkleuren herkenbaar aanwezig in de kantine
  • Korfbalattributen zichtbaar aan de muur of aan het plafond
  • Een wand met foto’s, prijzen enz., zoals er nu in het clubhuis een is
  • Niet alleen ‘cafetaria-eten’ maar ook gezond eten en drinken.
  • Een speelhoek voor kleine kinderen
  • Een videoscherm met foto’s en/of livestreams van wedstrijden
  • Een stellingkast om je sporttas in te zetten

Aan jullie nu de vraag: welke punten zou je hier aan willen toevoegen, of welke opmerkingen zou je er over willen maken? Of we die wensen ook zullen kunnen verwezenlijken is natuurlijk nog niet te zeggen, maar hoe beter we begrijpen wat er leeft, hoe sterker we staan in het gesprek met de gemeente.

Namens de werkgroep

Ellen,Reynout en Remco