Aanstaande zondag is het zover. De laatste thuiswedstrijd van Marc Broere in de Korfbal League! Dit is natuurlijk een moment om bij stil te staan. Daarom nodigen we alle korfbal-liefhebbers uit om hierbij aanwezig te zijn. We willen Marc toch allemaal nog één keer zien schitteren voor eigen publiek en gunnen hem het afscheid dat hij verdient in een volle Blauw-Wit hal!

De wedstrijd tegen LDODK/Rinsma Modeplein begint om 15.30, maar kom op tijd om niets te missen. Na afloop van de wedstrijd nodigen we iedereen graag uit in de kantine, waar we de dag feestelijk afsluiten met onze vaste zanger Frank.

We hopen op een volle sporthal én kantine, om Marc een geweldig afscheid te geven. Speciaal voor deze gelegenheid is de toegang a.s. zondag bij Blauw-Wit gratis.

Marc is oud-AW.DTV’er en nog steeds regelmatige supporter bij onze selectie. Wij wensen Marc, die ons vele mooie en fantastische korfbal momenten liet beleven, natuurlijk ook een geweldig afscheid. Dus zeker een mooi moment om zondag even naar de Blauw-Wit hal af te reizen.