Het wordt voor meerdere jeugdteams aanstaande zaterdag een spannende dag! Vele van de teams spelen thuis, waarbij ze de aanmoediging hard kunnen gebruiken!

De B1 speelt om 11.45 uur thuis tegen KVA. Onze B1 staat, ondanks dat ze een wedstrijd minder hebben gespeeld dan de nummer 2, bovenaan in de poule. Bij winst zetten ze een belangrijke stap in de richting van het kampioenschap!

De B2 begint om 10.30 uur thuis tegen OKV B2. De B2 staat 2 punten achter Blauw-Wit B1, waarbij onze B2 1 wedstrijd minder heeft gespeeld. Voor de B2 komen er dus nog een aantal belangrijke wedstrijden aan!

De C1 is dit veldseizoen erg sterk gestart. Dat heeft geresulteerd in dat ze aanstaande zaterdag al kampioen kunnen worden! Ze mogen uit aantreden tegen Purmer C1. De wedstrijd begint om 12.00 uur.

De D1 maakt er een doelpuntenfestijn van. De ene na de andere tegenstander wordt met grote cijfers weggespeeld. Aanstaande zaterdag mogen ze in een uitwedstrijd aantreden tegen Blauw-Wit. Ook voor de D1 is de winst een belangrijke stap naar het kampioenschap!

De E1 staat 1 punt achter op de koploper Badhoevedorp. Aanstaande zaterdag spelen ze op ons veld om 10.45 uur tegen datzelfde Badhoevedorp! Alles is dus aanwezig om er een erg spannende pot van te maken!

De A junioren spelen een hele competitie. Dit betekent dat ze nu 7 wedstrijden spelen en na de zaalcompetitie doorgaan in deze competitie. Maar ook zij kunnen aanstaande zaterdag de aanmoediging goed gebruiken! De A2 speelt om 13.00 uur en de A1 om 14.00 uur, beide op het AW.DTV veld!

Wij wensen iedereen erg veel succes toe!!
De jeugdcommissie