Lieve Vrienden,

Inmiddels zijn we weer iets verder. De vertrekplaats is bekend. We vertrekkend de tweede Ruud Has wandeling vanuit Amsterdam Noord. Hier kan de auto nog gratis geparkeerd worden en  gaan we met de pont over naar het KNSM eiland om onze wandeling in het Oostelijk havengebied te beginnen.

De wandeling vindt plaats op zaterdag 23 Juni. We verzamelen tussen 11.00 en 12.00 uur bij de halte van het pontveer Zamenhofstraat.

Route Auto (vanaf ringweg A10 noord).

Vanaf de Noordelijke ring afslag 16 richting centrum. Na 2,5 km sla je rechtsaf richting Noord 100-399. Ga na 350 meter linksaf naar S118 naar de Johan van Hasseltweg. Op de rotonde de tweede afslag (rechtdoor). Aan het einde van deze weg is de aanlegplaats van de pont

Je kan ook parkeren bij Café de Hangar:

Voor navigatie gebruik: Aambeeldstraat 32 (in plaats van 36). Vanaf de Noordelijke ring afslag 16 richting centrum.  Na 2,5 km sla je rechtsaf richting Noord 100-399. Ga na 350 meter linksaf naar S118 naar de Johan van Hasseltweg. Op de rotonde de tweede afslag (rechtdoor) en ga na ongeveer 250 meter rechtsaf naar Gedempt Hamerkanaal.

Na ongeveer 200m linksaf de Aambeeldstraat in (bij de autogarage), volg de weg en in de bocht sla je rechtsaf het terrein op. Door de slagboom en volg de weg en je ziet HANGAR liggen.

 Bus vanaf Amsterdam Centraal station

Bus 33. Uitstappen op de Johan van Hasseltweg Amsterdam. Loop langs de ESSO benzinepomp op de Johan van Hasseltweg tot het water. Aan het einde van deze weg is de aanlegplaats van de pont.

We hopen dat jullie allen van de partij zijn!

liefs,

Aico en Melle.