AW.DTV profileert zich steeds nadrukkelijker als opleiding vereniging waar jonge talentvolle spelers de kans krijgen zich verder te ontwikkelen.

Mede met deze visie in het achterhoofd is de topsport commissie verheugd te melden dat Ilona Ockeloen – van den Berg weer aan sluit bij de selectie in een mentor rol om deze visie verder richting te geven.

Als verlengstuk van de trainersstaf gaat Ilona, haar ervaring en kwaliteiten inzetten om tijdens trainingen en wedstrijden een mentor-rol te vervullen en zo de relatief jonge AW.DTV selectie naar een hoger niveau te brengen.
Ilona weet als geen ander wat er bij komt kijken om uit te groeien tot een top korfballer, zij is niet voor niets eerder uitgeroepen tot beste korfbalster en topscoorder van de Korfbal League. Erwin Dik Trainer/Coach van AW.DTV vanaf het komend seizoen: “met de komst van Ilona is zij in haar nieuwe rol een perfecte aanvulling voor de selectie. Hiermee benadrukken we dat we als vereniging de ambitie hebben om met een talentvolle groep, in opleiding, toch boven in de hoofdklasse mee willen spelen voor een plek in de kruisfinales”.