Vorige week waren wij helaas geveld door de griep en hebben wij de wedstrijd van het tweede niet gezien, maar gezien de uitslag ook niets aan gemist. Gelukkig konden we via de stream de wedstrijd van het eerste wel vanuit de luie stoel volgen en wat voor een wedstrijd! Even een pluim voor degene die elke thuiswedstrijd er weer voor zorgen dat deze mooie beelden en interviews thuis ook te volgen zijn, super, dank daarvoor!
Het tweede begint slap, te traag, behalve Danny dan die iets teveel energie in de wedstrijd gooit. Hier zijn de vakgenoten nog niet aan toe en daardoor gaat er veel mis de eerste tien minuten. Gelukkig worden de vakgenoten ook wakker en Danny schakelt een tandje terug zodat de wedstrijd in een keer het aanzien waard is. Dan staan we inmiddels al met 1-3 achter en dat moet worden omgebogen,
Maartje maakt haar foutje, stip door 2x te vroeg inlopen, meteen goed en maakt de 2-3 en dan gaan we door en komen er leuke combinaties. DOS ‘46 mist 3 strafworpen en we rusten met een voorsprong van 14-12 en willen we dan toch een minpuntje vinden dan vind ik dat er wel wat scherper verdedigt mag worden.

In de rust zijn we euforisch, we praten nog even bij, ook de meeste ploeggenoten van ons zijn binnen. Onze Wim neemt ook plaats op zijn AJAX{?} kussentje. Dit jaar de mooie warme AW.DTV jasjes, volgend jaar de kussentjes misschien?? Ton en ik bestellen er vast 2!

Na de rust beginnen we weer zoals de eerste helft en daar verliezen we denk ik al de punten. We worden slordig en raken een beetje in de war. Ook de jury voorzitter raakt een beetje in de war een goochelt wat met de groene en oranje bordjes. Gelukkig herpakt hij zich en zorgt ervoor dat de jury verder vlekkeloos  verloopt.
Cédric en Gina komen in de ploeg, DOS krijgt te veel vrijheid en vlak voor tijd maakt Gina 24-25. Het kan nog………., maar te snel is het weer 24-26. Gelukkig weten Stijn en Cédric er nog een gelijkspel uit te slepen en is de eindstand 26-26. Al met al een heel leuke wedstrijd met veel strijd. Jammer dat de winst niet gewoon is binnen gehaald, vandaag was dat zeker mogelijk!

Doelpunten: Rick 1 ,Maartje 1, Gina 1, Clarence 1, Carlijn 1, Cedric 2, Stijn en Danny zijn goed voor 10 punten elk!

Na het tweede het eerste, de verwachtingen liggen hoog, maar helaas we staan met de rust met 4{!} punten achter. Gelukkig geeft het eerste niet op, wordt er gewisseld en weet het eerste er toch nog een gelijk spel uit te slepen. En waar het tweede een punt heeft laten liggen wint het eerste er 1 en gaan we met een goed gevoel de kantine in. Uit de laatste 3 wedstrijden 4 punten halen, we zijn trots op jullie! Het wordt dan ook een gezellige avond in de kantine en indien er geen badminton gespeeld zou worden in de sporthal zouden we de deuren sluiten. Buiten zijn we nog even getuigen van een potje Oor-Sumo worstelen tussen de beide Jannen, gelukkig met kleding aan en de strijd blijft zonder blessures onbeslist!

Jeannette