Het zat er helaas niet in gisteren. En door het verlies in de 3e Play-Off wedstrijd zit het zaalseizoen van AW.DTV 1 erop.

Maar we kunnen ook dit jaar weer enorm trots zijn op de prestatie van onze selectie. Ook dit seizoen toch maar weer mee doen met de beste van de Hoofdklasse. Dat is niet voor iedereen weggelegd.
En het is ze dit jaar met de wisselende hallen ook niet makkelijk gemaakt. 3 verschillende thuis-hallen en wisselende trainings-locaties maken het lastig om het echte thuis-gevoel te hebben.

Desondanks hebben wij ook dit seizoen weer kunnen genieten van geweldige en spannende wedstrijden gedurende het hele zaalseizoen. En de laatste thuis-wedstrijd tegen Tempo was natuurlijk qua spel en sfeer een hoogtepunt.
Hoe geweldig was dat!

Ik ben ook blij met ons publiek dat er altijd maar weer was, in elke uithoek en op welke tijdstip dan ook. Daarbij natuurlijk niet te vergeten onze fanatieke jeugdgroep die er toch iedere keer maar weer een waar feest van maakten. En zeker de Play-Off wedstrijden, samen met de supporters van Tempo, weer een extra dimensie gaven.

Waar dus ook een kleine vereniging groot en sterk in kan zijn.
Iets om erg trots op te zijn!

Hierbij wil ik iedereen bedanken die hier gedurende het zaalseizoen aan heeft bij gedragen!

En nog extra dank aan een ieder die mede heeft gezorgd dat de Play-Off wedstrijd van afgelopen zaterdag in Amsterdam een waar feestje werd. Van de mensen van de Live-Stream (nogmaals dank aan Bob en de Dalto-Crew), tot de opbouw ploeg, de stewards (die waarschijnlijk niemand opgevallen zijn – en dat is goed), de kassa, de kantine, de ouders die spontaan meehielpen met het opruimen, de versier-ploeg, de jury en ga zo maar door. Allen dank en ik hoop dat ik volgend seizoen weer een beroep op jullie mag doen.

Gerard
Hoofdklasse Manager AW.DTV