Beste leden, ouders en andere betrokkenen,

Nu het zaalseizoen weer gaat beginnen even een update over de kantine op Zeeburgereiland.

Het is uiteindelijk (nog) niet gelukt om de (sport)kantine voor langere tijd te huren. De gemeente gaat eerst in beraad hoe ze met de invulling van de kantine in de toekomst om willen gaan.
In de tussentijd gaan we samen met de volleybal vereniging (Volamos) de kantine tot 1/5/20 invullen.

Er zijn al weer wat spulletjes overgebracht en de komende weken gaan we dit aanvullen tot een mooi ingerichte en gezellige sportkantine met lekkere koffie, tap biertje en de nodige hapjes.
Voor de verdere inrichting zoeken we handige mensen die een dagje helpen klussen (klusploeg).
Meld je aan als je mee wilt helpen of als je nog leuke spullen voor inrichting kwijt wilt.
We gaan rond 9 november met de klusploeg aan de slag (de exacte datum volgt binnenkort).

Streven is dat we 14 november volledig operationeel zijn (tot die tijd kan je natuurlijk wel terecht in de kantine).
De dagen dat wij sporten regelen wij de kantine bezetting en de dagen dat Volamos er zit, regelen zij de bezetting. Uiteraard hopen wij op hulp van leden, ouders en andere vrijwilligers zodat wij een goede bezetting kunnen realiseren.
Voor opgeven van de bardiensten geeft de participatie commissie binnenkort meer duidelijkheid.

Daarnaast willen we tijdens het zaalseizoen op de donderdagen met een kookploeg koken voor de selectie 1, 2 en A1. En natuurlijk mogen ook leden en ouders en anderen aanschuiven.
Voor deze kookploeg kan je je aanmelden. Het streven is dat we vanaf 17 uur gaan bakken en braden en we beginnen waarschijnlijk op donderdag 14 november.

 

 

Beste AW.DTV-ers, we gaan er samen en met Volamos een gezellige zaalthuishaven van maken en laten zo de gemeente zien dat deze twee clubs voor de toekomst de meest geschikte kandidaat is.

Kom allemaal helpen en kom tijdens de zaal competitie gezellig langs voor een hapje en een drankje. Als het goed is komt er ook WiFi in de kantine, zodat ook ouders in de kantine kunnen werken, appen, socializen en bereikbaar zijn.

Zaterdag 16 november gaan we onze kantine ‘ feestelijk’ openen. Ons 2de speelt dan een oefenwedstrijd om 18:00 uur. En ons 1ste speelt vervolgens om 20:00 uur de eerste competitie thuiswedstrijd.
Van 17 tot 18 uur is de opening en is er Happy Hour en krijg je op vertoon van je toegangsbewijs je tweede drankje gratis.
Kom dus allemaal de kantine en ons eerste bekijken.

Je kan dan ook een passe-partout voor alle 7 thuiswedstrijden van onze selectie aanschaffen voor 25  euro (i.p.v. 5 euro per wedstrijd).
Of nog beter, wordt lid van de club van 50 (50 euro inclusief passe-partout) en steun daarmee je club extra.

We hopen en rekenen op veel support en een grote opkomst van leden, ouders en andere supporters en vooral een mooi sportief zaalseizoen voor de hele club.

Gr Koos Snel

Aanmelden klusploeg bij Ellen (cor.ellen@freeler.nl)
Aanmelden kookploeg bij Koos (koossnel@upcmail.nl)