Nu de hele vereniging weer is gestart met korfballen zijn wij blij jullie te kunnen mededelen dat we ook dit jaar enkele nieuwe gezichten hebben in de selectie. Vikash, Linsey, Amber en Michael hebben we mogen verwelkomen bij AW.DTV. Ook zijn er 2 stafleden toegevoegd voor aankomend seizoen: Diana en Edwin. Welkom bij de club! Ook dit jaar wordt de selectie weer medisch begeleid door Fysio Holland.

Helaas zijn er ook enkele mensen gestopt met het korfballen in de selectie. Anna gaat vanwege haar werk en studie in het 3de spelen, Naomi stopt wegens blessureleed en zal de teambegeleiders rol op zich nemen, Fabian zwaait na heel wat seizoenen af als coach van het tweede en Esther stopt na meerdere seizoenen als teambegeleider bij de selectie.

Elke week zullen 2 “nieuwelingen” zich kort aan u voorstellen.

Naomi

En dan gelijk maar de eerste 2:

Amber ten Hulsen
Hé allemaal! De naam is dus Amber! De meeste mensen kennen mij denk ik al aangezien ik al 9,5 jaar lang de vriendin van ben… Ondertussen ben ik moeder van de 2 rooie rakkers die er bij AW.DTV rondlopen en pas 32 jaar jong. Ik ben begonnen met korfballen bij Swift, via Groen Geel uiteindelijk bij Rohda terecht gekomen en daar uiteindelijk met heel veel plezier bijna 11 jaar in de selectie gespeeld. Na het krijgen van Noa heb ik besloten om te stoppen met selectie spelen om dan eindelijk eens met Coen in een team te gaan spelen. Dit werd uiteindelijk de overstap naar AW.DTV om hier in het 3e te gaan spelen. Vorig jaar aan het eind van de zaal werd ik gevraagd wissel te staan bij 1. Hierdoor begon het toch weer te kriebelen, met als gevolg dat ik dit jaar ben aangehaakt bij de selectie. Wie had dat nog gedacht?! In het dagelijks leven werk ik als kapster. Ik heb mijn eigen salon aan huis en kom daarnaast ook bij mensen thuis. Ik heb er heel erg veel zin in en kijk uit naar het aankomende seizoen.

(Foto: SuKorfbal.com)

Vikash Missier 
Hoi allemaal! Ik ben 34 jaar oud en heb samen met mijn vriendin Linsey dit seizoen de overstap gemaakt naar AW.DTV. Ik ben op 7 jarige leeftijd begonnen met korfballen bij UKC Vogel uit Utrecht. Ik heb hier tot mijn 16de gespeeld. Ik heb al een aantal verhuizingen meegemaakt. Ik heb 5 jaar voor Victum gespeeld, 4 jaar bij SKF om vervolgens terug te keren naar het oude nest: Victum, hier heb ik nog 3 seizoenen zelf gespeeld. Met een tussenpose van 1 jaar vroeg Viko of ik hoofdtrainer wilde worden. Dit heb ik gedaan, maar ik merkte al snel dat ik nog graag zelf wilde spelen. Ik heb na dat jaar besloten om zelf bij Viko te spelen en heb dat 2 seizoenen gedaan.

Sinds dat ik bij Viko ben gaan spelen is ook het Surinaams team in beeld gekomen. Met Suriname heb ik vorig jaar deelgenomen aan de Zuid- Amerikaanse kampioenschappen waar we ons hebben gekwalificeerd voor het WK. Nadat ik afgelopen zomer terug kwam van het WK benaderde Iwan mij (en Linsey) met de vraag of we naar AW.DTV wilden komen. Ik merkte tijdens het afgelopen WK dat ik het erg leuk vond om op niveau te spelen. Met de Worldgames in het vooruitzicht en de vraag van Iwan om bij AW.DTV te gaan spelen was de keus voor mij eigenlijk vrij snel gemaakt. Bij AW.DTV kan ik op niveau spelen, mezelf nog verder uitdagen en maakt het mijn kans om met Suriname naar de World Games te gaan een stuk groter. Verder was het gesprek met Iwan erg positief. Daarnaast heeft de keuze van Linsey om bij AW.DTV te gaan spelen, voor mij ook wel geholpen om deze stap te maken. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit en heb er zin in!

In het dagelijks leven werk ik als Operationeel Manager bij Rijkswaterstaat in Utrecht. Ik stuur dagelijks een team aan van ongeveer 65 man. Dit doe ik samen met een andere collega. Het team dat ik aanstuur houdt zich dagelijks bezig met allerlei vragen van burgers, aannemers en collega’s. Deze vragen gaan over het beheer en onderhoud van de hoofdwegen (alle A-wegen) en hoofdvaarwegen.