Nog een nieuwe aanwinst voor onze A1, Suus. Hieronder stelt zij zich even voor:

Hé, ik ben Suus, 15 jaar oud en ik kom uit Haarlem. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de MAVO. Als bijbaantje werk ik bij de Albert Heijn.

Ik ben begonnen met korfbal bij CKV Rapid. Daar heb ik 8 jaar lang met veel plezier gespeeld. Vorig jaar ben ik naar HKC Haarlem gegaan. Daar werd ik gevraagd om in de B1 te komen spelen in de hoofdklasse. Ik vond dit een ontzettend leuke en goede stap om te nemen zodat ik mezelf kon ontwikkelen en nog meer ging groeien met korfbal. Hierbij denk ik dat AW.DTV een mooie uitdaging is en ik me nog meer ga ontwikkelen.

Ik kom eigenlijk niet uit een korfbal familie. Mijn broer is begonnen met korfbal via zijn meester. Mijn zus en ik werden steeds meer enthousiast en gingen uiteindelijk ook op korfbal.

Mijn ambities zijn erg duidelijk, ik wil me graag ontwikkelen en het beste van mezelf laten zien. Hiervoor is bij AW.DTV het perfecte plaatje omdat het me een leuke en warm gevoel geeft.

Ik heb ontzettend veel zin in de komende jaren en kijk ernaar uit om bij AW.DTV te spelen!