Linsey van Mourik
Hi allemaal! Mijn naam is Linsey van Mourik, 27 jaar en woon samen met mijn vriend Vikash in Hoef en Haag. Na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt ben ik sinds oktober 2018 werkzaam als medisch secretaresse op de afdeling Genetica in het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht.
Op mijn vijfde jaar ben ik in mijn toenmalige woonplaats begonnen met korfballen bij Arena. Vervolgens heb ik in de jeugd de overstap naar SKF gemaakt en vanaf de senioren voor Victum uit Houten gespeeld. Mijn vorige club was Viko uit Vianen.
Ondanks dat ik het hier erg naar mijn zin had, begon het weer enorm te kriebelen om mooie wedstrijden op een hoger niveau te spelen. Dat is waar AW.DTV om de hoek kwam kijken. Van eerdere bezoekjes aan de club wist ik dat de mensen die er rond lopen heel open en sociaal zijn en er veel gezelligheid is. Dat is ook wat ik zoek in een vereniging.
Ik heb enorm veel zin om iedereen te leren kennen en een leuke tijd tegemoet te gaan!

Michael Post
Ik ben Michael, 28 jaar. Ik ben dit jaar over gekomen van DKV Victoria waar ik 11 jaar gespeeld heb. Na zoveel jaar vond ik het tijd om een nieuwe uitdaging uit te gaan. Ik wilde hoger gaan spelen en vandaar dat mijn keuze viel op AW.DTV.
Naast korfballen heb ik twee banen, omdat het anders zo rustig zou zijn in mijn leven. Doordeweeks ben ik werkzaam als project manager bij een klein software bedrijf hier in Amsterdam. En in het weekend ben ik een van de managers bij de Marktkantine. Daar slijt ik mijn nachten op de mooiste technofeesten die Amsterdam te bieden heeft.
Ik heb heel erg veel zin om bij de selectie aan te sluiten!