Zaterdag had de jeugd een clinic o.l.v Erwin Dik en Jim. Er waren veel kids, een hele goeie opkomst. Fijn om weer even iedereen te zien.
Iedereen had er zin in om weer wat te kunnen doen!! En dat zag je ook wel terug in de trainingsarbeid die er werd verricht.
Trainers, dank voor het maken van deze clinic! Een goeie start om nu dinsdag weer verder te gaan met de zaal trainingen! We mogen gelukkig weer.

Zaterdagavond was de digitale PubQuiz van AW.DTV met Frank van Kesteren als quizmaster. Super leuk was het om hier aan mee te kunnen doen.
We weten nog niet wie de winnaar is, Frank ging de zondag gebruiken om de uitslagen te bepalen. De winnaars krijgen op kort termijn hun prijs thuis bezorgd, dus wie weet!
Frank, dank voor je inzet en wie weet kunnen we de Pubquiz nog een keer live in de kantine doen dit jaar!

Dinsdag 18 januari gaan de zaaltrainingen weer van start. Iedereen snakte hier ook naar om weer gewoon in het ritme te komen, je teamgenoten te zien en spreken etc etc. En wie weet wat de persconferentie van 25 januari nog gaat brengen! We wachten het in spanning af.
Omdat de trainingen nu live gaan starten gaat de online trainingen met Michael Post niet door, helaas. Deze zouden nl. ook de 18e starten, maar komen hierbij te vervallen.
Dank Michael dat je het wilde opstarten en een leuk programma wilde maken. Wie weet hebben we je hulp nog een keer nodig en weten we je te vinden!

Edith