Vanaf dinsdag 18 januari a.s. starten we weer met de digitale workouts o.l.v Michael Post!

Tijdens de 1ste lock-down had Michael dit ook opgestart en was een groot succes vandaar dat we dit gaan herhalen. Deze sessies zijn te volgen via Facebook, en dan via de besloten groep AW-GYM-Group. Meld je hiervoor aan en leden krijgen toegang tot de groep.

Je kunt nu ook al even terugkijken, de filmpjes van de vorige sessies staan er nog op. Dan heb je een idee wat je te wachten staat. Zo blijf je dus in deze Corona tijd (digitaal) fit!

De sessies starten om 19.30 uur en bestaan uit 2 onderdelen: voor beginners (start 19.30) en voor gevorderden (start 20.00). Je kunt dus zelf kiezen op welk niveau je wilt mee doen.

18 januari is dus over een week. Waarom niet dinsdag de 11e starten hoor ik jullie denken? We willen namelijk even afwachten wat het kabinet gaat zeggen over de sport en daar is nu nog niet zoveel over bekend. We hopen natuurlijk dat er een positief bericht komt voor de verenigingen.
Het geeft Michael ook even de gelegenheid zijn programma op te bouwen en er een vervolg aan te geven.

In de loop van volgende week geven we nog even een update, geven we de aangemelde personen toegang tot de groep en dan kunnen we mogelijk starten!

Wij hebben er zin in en hopen jullie ook!
Digitaal fit worden, hoe leuk is dat!