Als eerste Korfbal Leaguevereniging start KZ/Thermo4U met OldStars Walking Korfball. Het startschot van dit initiatief wordt gegeven op zaterdagavond 14 maart a.s. met een demonstratie van deze korfbalvorm bij de thuiswedstrijden tegen Blauw-Wit (A). Geïnteresseerden in deze korfbalvorm voor 55-plussers kunnen komen kijken.

Met OldStars walking korfball biedt de vereniging uit Koog aan de Zaan een spelvorm voor korfballers op latere leeftijd. De belangrijkste aanpassingen bij deze korfbalvorm zijn niet rennen, spelen op een kwart van het veld, spelen in vier tegen vier, altijd mogen schieten en niet springen bij het schieten.

Update 12/3: I.v.m. de ontwikkelingen rondom het corona virus komt deze demonstratie te vervallen. Zie ook de site van KZ.

Het programma voor 14 maart 2020
Om 18.00 uur is de een wedstrijd van KZ/Thermo4U 2 tegen Blauw-Wit 2. Om 19.15 uur is er de demonstratie van OldStars walking korfball. Vervolgens start om 20.00 uur de wedstrijd tussen KZ/Thermo4U 1 en Blauw-Wit 1. Hier lees je meer over het programma en hier vind je de volledige uitnodiging.

Meer informatie
Meer informatie over OldStars walking korfball vind je hier.