Voor AW.DTV  zit het zaalseizoen 2017-2018 er intussen al weer op. En daarmee ook de klus rondom de Hoofdklasse wedstrijden.

 

Iedereen weet dat er rond de thuiswedstrijden van ons vlaggenschip, en daar niet alleen, aanzienlijk meer AW.DTV’ers buiten de lijnen actief zijn dan erbinnen.

 

Bij de opbouw en het opruimen van de hal bv, achter de jurytafel, bij kaartverkoop en –controle, met beeld en geluid, de spotlight, het programmaboekje, de ploeg/pupil van de week, de supportersgroep, het toezicht, ontvangst van scheidsrechters/gasten enz., enz. .

 

Een vaste kern van medewerkers werd steeds weer spontaan aangevuld met ‘losse’ krachten. Mede daardoor was de opbouw en het opruimen altijd snel gebeurd en was ook de speelvloer weer snel bespeelbaar wanneer er eventueel geveegd moest worden.

 

Ik wil iedereen die hieraan bijgedragen heeft, hierbij alsnog van harte danken. Zonder jullie inzet had het nooit zo soepel kunnen lopen.
En ik hoop dat ik volgend seizoen weer op jullie inbreng mag rekenen. Hopelijk kunnen we er dan weer net zo’n mooi seizoen van maken.

 

Gerard Vermeulen