Afgelopen zaterdag heeft de D1 de belangrijke uitwedstijd tegen ZKC ’31 in een spannende pot weten te winnen met 6-7. Later die ochtend bleek dat Haarlem en TOP gelijk hadden gespeeld. Hierdoor is de D1 al kampioen!
Zaterdag a.s. hebben zij aan een gelijkspel voldoende om ervoor te zorgen dat ze het kampioenschap niet hoeven te delen. Ze spelen om 9.30 uur thuis, tegen Haarlem D1. Leuk als jullie komen kijken om de D1 te feliciteren met het 3e kampioenschap van dit seizoen!

Maar… er kunnen nog meer teams kampioen worden!

De A2 speelt zaterdag om 12.00 uur een uitwedstrijd tegen Crescendo. Bij winst is ook de A2 kampioen. Mocht dat niet lukken, dan is er de 27e nog altijd een mogelijkheid om het kampioenschap binnen te halen, maar we gaan er vanuit dat ze het feestje niet tot de 27e uitstellen!

De B2 speelt thuis tegen Swift B2 en heeft aan een gelijkspel voldoende om kampioen te worden. Wij gaan echter uit van winst! De B2 speelt om 14.00 uur. Komen jullie ze aanmoedigen?!

De C1 tenslotte heeft een moeilijk seizoen achter de rug, omdat ze eigenlijk maar zeven spelers hebben. Gelukkig waren spelers en speelsters van andere jeugdteams bereid om regelmatig in te vallen, waardoor de C1 toch elke wedstrijd als een compleet team aan de wedstrijd kon beginnen. Nu staan ze op de 1e plek en hebben ze zaterdag, bij hun laatste wedstrijd, voldoende aan een gelijkspel om kampioen te worden. Winst is natuurlijk nog beter en daar gaan we dan ook voor! De C1 speelt om 12.00 uur uit tegen Thor C1 (Harmelen).

Van de andere jeugdteams is de D2 ook nog in de race voor het kampioenschap. Zij moeten nog twee wedstrijden spelen en als zij die allebei weten te winnen, is ook de D2 kampioen. Daarover later meer.

We wensen alle teams veel succes en hopen dat we veel feestjes mogen gaan vieren!

De jeugdcommissie.