Beste AW.DTV-ers,

de Jaarlijkse Algemene Vergadering staat gepland op woensdag 16 september, aanvang 20.00 uur  (inloop vanaf 19:30 uur). Locatie: Clubhuis Drieburg.

Ons clubhuis voldoet aan de huidige Corona richtlijnen van het RIVM en we houden 1,5 meter afstand aan tussen de zitplaatsen. Hierdoor zijn er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. 

Daarom vragen wij iedereen die aanwezig wil zijn bij de jaarvergadering om zich uiterlijk zondag 13 september voor 20.00 uur aan te melden via secretariaat@awdtv.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zouden wij eventueel nog kunnen uitwijken naar de kantine op Zeeburgereiland.

Wij hopen veel aanmeldingen te ontvangen voor de jaarvergadering, het gaat tenslotte over jullie clubje! We kijken samen met de commissies terug op het afgelopen seizoen en blikken vooruit naar de toekomst. Wat is het beleidsplan voor de komende 5 jaar en wat zijn de plannen voor Zeeburgereiland, het beheer van de kantine, de brede selectie 1, 2 & 3 en de werving van nieuwe leden?

Allemaal onderwerpen waarbij jullie inbreng van groot belang is! Daarbij draagt onze voorzitter Remco Lausberg deze avond na 15 jaar het stokje over aan de nieuwe voorzitter Hans de Wind! Uiteraard ook een speciaal moment om even bij stil te staan! Remco heeft aangegeven zich nog steeds actief te willen inzetten in, op en voor de club, echter vanuit een andere rol.

Met vriendelijke groet,
Monique Creemers
Secretariaat AW.DTV