Afgelopen zaterdag stond dan ook de wedstrijd van het tweede op het programma. Na de wedstrijd tegen Unitas van twee weken geleden was ik toch wel heel benieuwd of het dit keer wel zou lukken. Vorige week tegen SKF werd de wedstrijd verloren met 19-9. Maar zonder Job en Amber incompleet omdat zij mee waren afgereisd naar Mid-Fryslân in Grou.

Vandaag compleet en het tweede begint direct goed aan de wedstrijd en Nic. uit Groningen kan het in de eerste helft eigenlijk al niet meer bijhouden. We krijgen mooie aanvallen voorgeschoteld en de vakken draaien op volle toeren, iedereen komt tot scoren, alle dames twee of meer!
De scheidsrechter keurt nog wat doelpunten af vanwege verdedigd schieten, maar onze dames klein van stuk maar groots in het spel zitten ook vandaag op de tegenstander. Dat wordt helaas niet gezien door de scheidsrechter, het maakt niets uit want in de  2e helft neemt het tweede flink afstand van Nic.. Clarence verzilvert alle strafworpen totdat de scheidsrechter er één (ook raak!) afkeurt omdat de tegenstander te vroeg inloopt(??). Hij moet over genomen worden, weer loopt er een dame te vroeg in en Clarence mag voor de derde keer de strafworp nemen, Clarence mist en de tegenpartij wordt dus beloond voor 2x een overtreding maken. Ik ken de regels niet zo goed, maar dit kan toch niet waar zijn, schiet mij maar lek!

Ik heb een tweede gezien dat goed op weg is, indien compleet van iedereen kan winnen. Helaas weten we ook hoe belangrijk het is voor het eerste om terug te kunnen vallen op deze spelers indien dat nodig is en dan zijn ze er ook. Kortom zij verdienen het om aankomende zaterdag ook aangemoedigd te worden tegen DSC 3 om 18:15 uur voorafgaand aan ons eerste!

Tot zaterdag,
Jeannette