Het sportpark wordt officieel geopend op zaterdag 16 oktober. De Wethouder van Sport, Simone Kukenheim,  gaat dit om 14.30 uur doen! Dan is Sportpark Zeeburgereiland een feit en wordt het een begrip voor de toekomst. Deze dag zal er op het sportpark vele soorten sport worden aangeboden dus leuk om te komen kijken!

Voor dit bijzondere moment zullen onze B1 en E1 op het nieuwe veld hun competitie gaan spelen en wel om 09.30 en 11.15 uur. Onze toppers voor de toekomst, de allerkleinste, onze kangoeroes zullen om 14.30 uur hun training van start laten gaan. Ook zal er een clinic zijn door diverse selectieleden van 11.00 tot 13.00 uur. Als je wilt aanhaken ben je van harte welkom.

Voor zondag 17 oktober a.s. zal er een sportevenement zijn in samenwerking met de Gemeente en Kids Aktief waar ook AW.DTV aan deelneemt. Diversen selectieleden zullen dit begeleiden. Dit start om 11.00 uur tot 16.00 uur.

Het hele weekend zullen er vele sportactiviteiten worden aangeboden dus zorg dat je erbij bent! En natuurlijk is De Kantine geopend voor een lekker drankje of hapje.

Graag begroeten we jullie op 15, 16 of 17 oktober!

Klik deze link voor het totaal programma op deze dagen.