Iedereen is er van de op de hoogte dat de Corona cijfers flink oplopen en dat is de reden dat er per 28 november a.s. nieuwe maatregelen zijn aangekondigd door de overheid.

Wat houdt dat voor onze vereniging nu precies in?

  • Trainingen zijn niet toegestaan tussen 17.00 uur en 05.00 uur, in ieder geval tot 18 december a.s. Dat is in principe 3 weken. Voorlopig zijn er dus voor alle teams geen trainingen. Heel vervelend maar waar.
  • De wedstrijden kunnen tot 17.00 uur gespeeld worden en dan natuurlijk weer met de geldende maatregelen, die weten we bijna allemaal nog wel uit ons hoofd.
    Voor de wedstrijden die gepland staan na 17.00 uur, dat weten we niet zo goed. Het KNKV komt vermoedelijk dinsdag of woensdag met aanpassingen dus daar moeten we dan even op wachten. Zodra er nieuws melden we dit!
  • De kantine mag open tot 17.00 uur. Wel geldt dat je een mondkapje in de kantine op moet hebben als je je gaat verplaatsen. Verder moet iedereen in de kantine een zitplek hebben.

Hou de site en/of de appgroep van je team in de gaten. Zodra er nieuws is dan komen we in de lucht.
Ook bekijken we de komende dagen de mogelijkheden nog even van eventuele trainingen maar dan op andere tijdstippen dan dat jullie gewend zijn!

Vragen of opmerkingen?
Weet het bestuur te vinden en stel je vraag bij Hans de Wind of Edith de Groot!