Met jouw deelname aan de VriendenLoterij steun je diverse goede doelen, maar je kan er ook voor kiezen om je favoriete club te steunen. Diverse voetbal verenigingen uit de eredivisie ontvangen hierdoor, naast al hun commerciële inkomsten, ook nog eens flinke bedragen via de VriendenLoterij.

Door AW DTV te kiezen als goed doel, is het mogelijk om meer inkomsten uit de Vrienden loterij te halen en zo toch een klein bedrag “af te snoepen” van de toch al goed gevulde kas van de eredivisie verenigingen

Hoe steun je AW.DTV

  1. Speel je niet mee, meld je aan en kies als goed doel AW.DTV
  2. Speel je mee, echter je steunt AW.DTV nog niet, neem dan contact op met de ledenservice via 0900 – 300 1400 (normaal tarief). Op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
  3. Speel je mee en is AW.DTV jouw goede doel ? Hartelijk dank, daar zijn we heel blij mee en zorg je er voor dat we ieder kwartaal een mooi bedrag mogen ontvangen van de VriendenLoterij,

Graag informeren we je over de prijzenpot van 2018 van € 43,6 miljoen. Je maakt elke maand kans op ruim honderdduizend prijzen waaronder auto’s en droomreizen. En natuurlijk ook op geweldige geldprijzen die oplopen tot € 1 miljoen.

Vanaf januari 2018 is de lotprijs € 13,50 voor alle trekkingen. 50% van de inleg gaat direct naar het door jou gekozen goede doel, mag dat in 2018 AW.DTV zijn ??

Voor meer informatie zie: vriendenloterij.nl/speluitleg.

Namens AW.DTV

Erwin Woudstra
Communicatie & Marketing AW.DTV